ČEKAJUĆI PRVI SNEG: Na Kopaniku gusta magla i jak vetar

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKAJUĆI PRVI SNEG: Na Kopaniku gusta magla i jak vetar

Po podne i tokom večeri očekuje se kiša koja će preći u sneg. RHMZ upozorava da se na području zapadne i jugozapadne Srbije očekuje velika količina padavina, preko 30 milimetara za 12 sati

KOPAONIK - Na Kopaoniku danas oko podne duvao je jak vetar, gusta magla značajno je smanjivala vidljivost. Snežne padavine očekuju se tokom večeri.

Dežurni u meteorološkoj stanici na toj planini Miodrag Radovanović rekao je da "gusta magla smanjuje vidljivost na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 10 do 20 metara".

On je naveo da duva jak vetar jugozapadnog smera, sa povremenim snažnim udarima, dok se za popodne i tokom večeri očekuje kiša koja će da pređe u sneg.

Republički hidrometeorloški zavod (RHMZ) upozorio je da se na području zapadne i jugozapadne Srbije očekuju lokalno velika količina padavina, preko 30 milimetara za 12 sati.

U upozorenju na svom sajtu RHMZ je naveo i da se očekuje " na planinama stvaranje snežnog pokrivača"Za sutra su prognizirane obilnije padavine u južnim, istočnim i severoistočnim predelima, "a na planinama dalje povećanje visine snežnog pokrivača".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SPREMITE SE: Prvi sneg u Srbiju stiže večeras!

Izvor: BKTV News, 22.Okt.2014

Na Kopaoniku danas oko podne duvao je jak vetar, gusta magla značajno je smanjivala vidljivost. Snežne padavine očekuju se tokom večeri.. . Dežurni u meteorološkoj stanici na toj planini Miodrag Radovanović rekao je da „gusta magla smanjuje vidljivost na 10 do 20 metara“.. On je naveo da duva...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.