ČEGA SE MUŠKARCI NAJVIŠE PLAŠE: Nećete verovati kakvi su rezultati istraživanja!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEGA SE MUŠKARCI NAJVIŠE PLAŠE: Nećete verovati kakvi su rezultati istraživanja!

Oko 37 odsto njih boji se ćelavljenja, 13 odsto ima noćne more o ispadanju zuba

Oko 26 odsto muškaraca su kao deca spavali s uključenim svetlom, 13 odsto ima noćne more o zubarima, a na prvom mestu top liste fobija je strah od visina.

Muškarce možda zovu "jačim polom", ali ni oni nisu imuni na brige i strahove, iako o njima manje pričaju.

Oko 37 odsto njih boji se ćelavljenja, 13 odsto ima noćne more o ispadanju zuba, a na prvom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svih fobija im je strah od visina, piše Men's health.

Na poslednjem mestu strahova muškaraca nalazi se grom, zatim, plaše se krvavih scena, kako u filmovima, tako i u stvarnom životu.

Ako se nađete u avionu sa jednim od njih, možda će vas uhvatiti za ruku, jer se na 7. mestu nalazi strah od letenja, a ako vas povede sa sobom u toalet aviona, to znači da se plaši malog, zatvorenog prostora.

Na 6. mestu je strah od pauka, zatim strah od injekcija, zubara i  zmija.

Vicešampionsku poziciju zauzima strah od osakaćenja, a na prvom mestu je strah od visine..

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pitate se čega se muškarci najviše plaše? Rezultati ovog istraživanja će vas iznenaditi!

Izvor: Press, 01.Okt.2014

Oko 26 odsto muškaraca su kao deca spavali s uključenim svetlom, 13 odsto ima noćne more o zubarima, a na prvom mestu top liste fobija je strah od visina. . Muškarce možda zovu "jačim polom", ali ni oni nisu imuni na brige...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.