Burna noć u BG: Ranjavanje, udesi, sudar glavama

Izvor: B92, 24.Avg.2016, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burna noć u BG: Ranjavanje, udesi, sudar glavama

Beograd -- Tokom noći u Beogradu jedna osoba je ranjena vatrenim oružjem, a desile su se tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe.

Muškarac od oko 30 godina, ranjen oko 22 časa vatrenim oružjem, nalazio se u automobilu na Pančevačkom mostu, odakle je s teškom povredom prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar.

U Hitnoj pomoći je rečeno da su u Cvijićevoj ulici povređena dva pešaka koja su naletela jedan na drugog i sudarila se glavama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Beogradu, u smeru ka Nišu, automobil je udario u zgradu policijske stanice i teško je povređen jedan muškarac od 34 godine. On je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Na Pančevačkom putu u saobraćajnoj nezgodi lakše su povređena dva mladića od oko 20 godina.

U udesu u Ulici Braće Jerković jutros u 3.40 lakše je povređen jedan mladić od 22 godine i prevezen u Urgentni centar.

Nešto posle šest sati jutros jedan pešak je lakše povređen kada ga je udario automobila čiji vozač ga nije video dok je vozio unazad.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 108 puta, od čega je 21 intervencija bila na javnom mestu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beograd noćas: Ranjavanje, tri nesreće i sudar glavama

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2016

Tokom noći u Beogradu jedna osoba je ranjena vatrenim oružjem, a desile su se tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Muškarac od oko 30 godina, ranjen oko 22 časa vatrenim oružjem, nalazio se u automobilu na Pančevačkom mostu,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.