Bujica donijela bombu ispred porodične kuće

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujica donijela bombu ispred porodične kuće

ISTOČNO SARAJEVO - Pored puta u Podnovlju pronađena je improvizovana eksplozivna naprava koja bi se nakon izvjesnog vremena aktivirala, a u Ševarlijama su bujične vode nanijele bombu ručne izrade pored porodične kuće, saopšteno je iz Republičke uprave Civilne zaštite.

Eksplozivna naprava napravljena je od ručne bombe M 75 sa koje je odstranjen osigurač, a kašika je osigurana izolir trakom.

"Naprava je stavljena u staklenu posudu sa benzinom koji bi vremenom oslabio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << strukturu i postojanje trake i bomba bi se aktivirala", navodi se u saopštenju.

Iz Republičke uprave ističu da je opasnost na vrijeme primijećena i da je o tome obaviještena policija.

Tim za deminiranje iz Doboja uklonio je neeksplodirano ubojito sredstvo u Ševarlijama, a A tim Civilne zaštite Republike Srpske za deminiranje uništio je improvizovanu eksplozivnu napravu u Podnovlju.

Kada je riječ o uklanjanju posljedica poplava, Uprava Civilne zaštite upozorila je građane i sve koji se time bave da budu oprezni.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

RS: Bujica donela bombu ispred porodične kuće

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2014

Pored puta u Podnovlju pronađena je improvizovana eksplozivna naprava koja bi se nakon izvesnog vremena aktivirala, a u Ševarlijama su bujične vode nanele bombu ručne izrade pored porodične kuće, saopšteno je iz Republičke uprave Civilne zaštite...Foto: Ilustracija..Eksplozivna naprava napravljena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.