Budvu pogodilo nevreme, reagovali spasioci

Izvor: RTS, 21.Avg.2014, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budvu pogodilo nevreme, reagovali spasioci

Nevreme pogodilo Budvu u poslepodnevnim satima. Zbog talasa viših od četiri metra, na plažama su morali da intervenišu i spasioci.

Na budvanskim plažama podignute su crvene zastave ali, kako javlja reporter Radio-televizije Crne Gore, to nije sprečilo neke "hrabre" kupače da ostanu u moru, uprkos upozorenjima spasilaca, prenosi Tanjug.

Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju saopšteno je da će u Crnoj Gori naredna dva dana biti promenljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oblačno sa sunčanim intervalima, ali i uslovima za mestimično povremenu kišu ili lokalno kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Za vikend na jugu pretežno sunčano, a u severnim predelima promenljivo oblačno i po podne ponegde kišovito sa grmljavinom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.