Brzi jogurt uštipci

Izvor: BKTV News, 30.Jul.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brzi jogurt uštipci

Ovo su najbrži uštipci na svetu. Brzi jogurt uštipci su ukusni i kad ih prazne jedete. A ako još ima malo kajmaka, sira ili pavlake da se namaže na njih, možda koji kolut salame da se ubaci unutra, pa se još sve jogurtom zalije… eto sjajnog doručka il večere.

 
Za brze jogurt uštipke potrebno je:
3 jajeta1 šolja jogurta1 prašak za pecivo1 vanilin šećer1 kašičica soli1/2 čepa rakije14 kašika brašnaPriprema:
Dobro umutiti jaja sa jogurtom, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pa dodavati redom sve preostale sastojke. U dubljem tiganju zagrejati ulje. Kašikom vaditi uštipke i pržiti ih sa obe strane dok ne porumene. Ocediti višak ulja na papirnom ubrusu. Brze jogurt uštipke servirajte tople ili hladne, za doručak ili večeru. Idealno idu u kombinaciji sa kajmakom, sirom, pavlakom, jogurtom i kiselim mlekom, kao i raznim suhomesnatim proizvodima.
Recept je preuzet sa bloga Šta se kuva.
The post Brzi jogurt uštipci appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.