Britanski Vogue za stogodišnjicu s Kejt Midlton na naslovnoj

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski Vogue za stogodišnjicu s Kejt Midlton na naslovnoj

Britansko izdanje magazina Vog obeležiće 100. godišnjicu retkim portretom vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton na kojem izgleda ležerno na selu.

Kejt Midlton se opredelila za opušten izgled za svoje prvo fotografisanje za naslovnu stranu Voga.

Modni magazin će objaviti seriju fotografija Midltonove koje je uradio Još Olins u izdanju za jun, a pojedine će biti predstavljene u britanskoj Nacionalnoj galeriji potreta.

Josh Olins is the photographer behind >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << the lens of the Duchess of Cambridge's #Vogue100 cover: see his Vogue archive https://t.co/MLB7Qkw2Jc

Kensingtonska palata je saopštila da je Kejt rekla da su fotografije uradjene na opušten i zabavan način, izražavajući nadu da će ih ljudi tako i prihvatiti.

Nefomalna odeća i postavka za fotografisanje predstavljaju suprotnost formalnim portretima koji su uobičajeni za visoke kraljevske ličnosti.

Vojvotkinja od Kembridža planira da u sredu, 4. maja poseti Nacionalnu galeriju potreta u Londonu kako bi pogledala izložbu Voga.

As she makes her Vogue debut, chart the Duchess of Cambridge's life in style https://t.co/4EIgqTbLAXpic.twitter.com/z6NrXeDdtG

As she makes her Vogue debut, chart the Duchess of Cambridge's life in fashion https://t.co/4EIgqTbLAXpic.twitter.com/CHJRGVD7Ag

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejt Midlton na naslovnici britanskog Voga

Izvor: Blic, 02.Maj.2016

Britansko izdanje magazina Vog obeležiće 100. godišnjicu od odnivanja, retkim portretom vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton...Kejt Midlton se opredelila za opušten izgled za svoje prvo fotografisanje za naslovnu stranu Voga. Modni magazin će objaviti seriju fotografija Midltonove koje je uradio...

Nastavak na Blic...

Da li će vas očarati i kada izgleda ovako? Kejt Midlton u drugačijem svetu (FOTO)

Izvor: Story, 02.Maj.2016

Britansko izdanje magazina Vog-a obeležiće 100. godišnjicu retkim portretom vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton na kojem izgleda ležerno na selu.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.