Brena: Teram Bobu da smrša, a on neće

Izvor: Kurir, 07.Maj.2015, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena: Teram Bobu da smrša, a on neće

Ne pada mu na pamet da drži dijetu. Govorim mu da krene da vežba i koriguje ishranu, ali ne ide, kaže pevačica

Slobodan Boba Živojinović veliki je gurman i iz dana u dan ima sve više kilograma. Iako ga supruga Lepa Brena tera da smrša, on to ne želi.

Da uživa u hrani još jednom je pokazao na proslavi 25 godina postojanja „Melos estrade“, gde je uživao u raznim đakonijama. Boba je napunio tanjir i celo veče je nešto jeo. To se baš i nije dopalo Breni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja, za razliku od muža, vodi računa o svojoj kilaži. Ona nam se požalila kako bivši teniser neće da drži dijetu.

- Bobu nikako ne mogu da nateram da oslabi. Ne pada mu na pamet da drži dijetu. Teram ga da počne da vežba i da koriguje ishranu, ali ne ide - kaže pevačica i nastavlja da objašnjava kako njoj polazi za rukom da godinama bude fit.

Blam

ZLATA ČAČKALA ZUBE

Zlata Petrović imala je problem sa ostacima hrane među zubima, pa se cele večeri nije odvajala od čačkalice. Ona ju je sve vreme držala u ustima. S njom je i aplaudirala nagrađenima, a bacila ju je tek kad je očistila zube.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.