Braja: Konačno ćemo napraviti veliku zvezdu

Izvor: Kurir, 12.Apr.2014, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braja: Konačno ćemo napraviti veliku zvezdu

Tražimo lica koja će opravdati postojanje na sceni, a ne da žive od serijala do serijala i padnu u zaborav, kaže Dragan Brajović, predsednik žirija

Potraga za novim Čolom!

Od septembra na Pinku moći ćete da pratite novi muzički talent šou „Pink bira superstara“. Audicije, kako Kurir saznaje, kreću već u maju, a na čelu stručnog žirija biće jedan od najpoznatijih autora muzike i tekstopisac Dragan Brajović Braja.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Prava prilika

- Meni je najveći cilj da konačno napravimo zvezdu. Imali smo emisije sličnog profila koje su živele od serijala do serijala. Posle takmičenja su pale u zaborav. Tražimo jedno i više lica koja će opravdati svoje postojanje na sceni. Trudiću se da pronađemo istinsku zvezdu, koja će zaslužiti svoj prostor u medijima. Ceo život sam to radio i od nepoznatih sam pravio pevače, samo što sad imam podršku jedne velike kuće kao što je Pink - kaže Braja.

Pored njega, sudije će biti direktor „Siti rekordsa“ Bane Stojanović i direktor PR sektora „ružičaste televizije“ i savetnik Željka Mitrovića za program Darko Popović. Tokom nekoliko desetina audicija koje će se održati u najvećim gradovima Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore biće izabrano 50 kandidata, a šou počinje sa emitovanjem u septembru, u okviru nove programske šeme.

Pobednik dogodine

Nakon mnogobrojnih uzbudljivih rundi eliminacija, finale ovog takmičenja biće u junu 2015. godine. Pobednik će dobiti snimanje albuma za „Siti rekords“ i maksimalnu marketinšku kampanju, a prvih deset superfinalista snimiće singl. Kompilacijski disk s hitovima „Pink superstar“ biće izdat u leto sledeće godine.

Po svemu sudeći, ovo će biti dosad najspektakularniji muzički talent šou program na ovim prostorima, koji će biti sniman u impozantnoj scenografiji u jednom od devet Pinkovih studija u Šimanovcima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.