Bosanka se udaje za 34 godine starijeg milionera: Venčanje kakvo Australija ne pamti

Izvor: B92, 28.Mar.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanka se udaje za 34 godine starijeg milionera: Venčanje kakvo Australija ne pamti

U Australiji se upravo priprema jedno od najraskošnijih venčanja ikada viđenih u toj zemlji, a kako piše “Dejli Telegraf“, ovo venčanje će postaviti novi nivo u raskoši i neobičnim poklonima.

Naime, vremešni multimilioner Nevil Cričton 13. maja oženiće svoju 34 godine mlađu verenicu Nadi Hasandedić, poreklom iz Bosne u Velikoj dvorani Univerziteta u Sidneju, što je navodno bila njena velika želja.

U moru troškova, Nevil ima jedan neobičan – on >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odlučio da istorijskom zdanju, starom 167 godina u kom će se odigrati venčanje pokloni nove toalete.

Naravno, razlog za to je prilično sebičan jer zgrada trenutno nema dovoljno toaleta za sve zvanice na svadbi, a postojeći se mladoj nisu dopadali.

Bogatstvo sedamdesetčetvorogodišnjaka se procenjuje na 400 miliona autralijskih dolara, a obogatio se trgovinom luksuznih automobila, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferarija za Australiju.

Svadba će koštati oko milion dolara, a nakon ceremonije par će živeti u luksuznoj kući u Point Piperu, istočnom predgrađu Melburna.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venčanje kakvo Australija ne pamti: Bosanka se udaje za 34 GODINE STARIJEG milionera

Izvor: Blic, 28.Mar.2017

U Australiji se upravo priprema jedno od najraskošnijih venčanja ikada viđenih u toj zemlji, a kako piše “Dejli Telegraf“, ovo venčanje će postaviti novi nivo u luksuzu i neobičnim poklonima...Naime, vremešni multimilioner Nevil Kričton 13. maja oženiće svoju 34 godine mlađu verenicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.