Borenović za zakonsko rješavanje podsticajne politike

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borenović za zakonsko rješavanje podsticajne politike

BANJALUKA - Partija demokratskog progresa /PDP/ zalagaće se za konačno zakonsko rješavanje podsticajne politike u poljoprivredi i odvajanje podsticaja za brdsko-planinska od podsticaja za ravničarska područja, poručio je nosilac liste ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Branislav Borenović.

Borenović je na predizbornom skupu u banjalučkoj mjesnoj zajednici Verići rekao da će PDP učiniti sve da bi se otvorili proizvodni poljoprivredni kapaciteti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u ovom dijelu grada Banjaluke.

"Naš plan, kada je riječ o poljoprivredi, je da omogućimo siguran plasman proizvoda svakom mikro domaćinstvu, a to je izuzetno bitno za ovaj kraj u kojem je voćarstvo jedna od ključnih grana poljoprivrede", istakao je Borenović.

On je podsjetio da je poljoprivreda jedna od prioritetnih komponenti nove ekonomske politike PDP-a, koji će, kako je rekao, insistirati na primjeni odredaba Strategije razvoja poljoprivrede o izdvajanju osam odsto budžeta za podsticaje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DNS očekuje podršku Banjalučana

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2014

BANJALUKA- Demokratski narodni savez /DNS/ očekuje značajnu podršku građana Banjaluke za parlament Srpske i dva poslanička mjesta iz ove izborne jedinice, kao i jedno poslaničko mjesto u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, rečeno je na predizbornom skupu stranke u banjalučkoj Mjesnoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.