Bojović ispitan zbog napada vuka

Izvor: B92, 21.Apr.2014, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojović ispitan zbog napada vuka

Beograd -- Dvogodišnja devojčica koja je povređena u Zoološkom vrtu kada je na nju skočio vuk, u stabilnom je stanju. Vuk Bojović saslušan u policiji.

Direktor Beogradskog zoološkog vrta saslušan je danas u policiji povodom povrede devojčice koju je u Zoološkom vrtu u Beogradu napao vuk, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjh poslova. Bojović je ranije danas za TV Pink rekao da je volonterka juče vuka držala na povocu i odvela u Bebi zoo vrt odbacujući navode da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vuk otrgao sa povoca i tako napao devojčicu.

Bojović je objasnio i da je tog mladog vuka, od pet meseci, majka odbacila i da ga je ta volonterka podigla i odgojila. Volonterka sa vukom se, kako je precizirao, juče nalazila u ograđenom delu Bebi zoo vrta.

"Prostor je ograđen žicom od posetilaca, tu se volonterka igrala sa vukom, bacala mu je lopticu i odjednom negde sa leđa dotrčala je ta devojčica. Vuk je naravno reagovao, da li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu. Roditelji su reagovali, nastala je dreka....", rekao je Bojović.

Dr Ivan Rakić sa odeljenja plastične hirurgije Dečje klinike u Tiršovoj je za za RTS rekao da je devojčica zadobila povredu "nagnječenja sa ogrebotinom". Mada, kako se navodi, dr Nada Macura iz Hitne pomoći, pretpostavlja da je reč o ogrebotini od životinjeske kandže, Dr Rakić nije mogao to da potvrdi.

Devojčica će u Tiršovoj biti zadržana na posmatranju još dan, dva, s obzirom na to da je povreda nastala u neobičnim okolnostima, dodao je Rakić.

Devojčica stara nepune dve godine povređena je juče u Beogradskom zoološkom vrtu kada ju je napao vuk. Ona je prevezena u Dečju kliniku u Tiršovoj sa otokom, modricom i manjom razderotinom na leđima.

Ekipi Hitne pomoći je objašnjeno da je do povreda došlo kada je na devojčicu nasrnuo vuk kojeg je jedan od volontera u Zoološkom vrtu šetao na povocu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvogodišnja devojčica koju je napao vuk stabilno

Izvor: Blic, 21.Apr.2014

Zdravstveno stanje devojčice, koja je povređena u Zološkom vrtu u Beogradu, je stabilno, potvrdio je dr Ivan Rakić, sa odeljenja plastične hirurgije Dečje klinike u Tiršovoj. On je za RTS rekao da se radi o povredi "nagnječenja sa ogrebotinom". ..Mada, kako se navodi, dr Nada Macura iz Hitne...

Nastavak na Blic...

Dvogodišnja devojčica koju je napao vuk stabilno

Izvor: Kurir, 21.Apr.2014

Zdravstveno stanje devojčice, koja je povređena u Zološkom vrtu u Beogradu, je stabilno, potvrdio je dr Ivan Rakić, sa odeljenja plastične hirurgije Dečje klinike u Tiršovoj. On je rekao da se radi o povredi "nagnječenja sa ogrebotinom"...Mada, kako se navodi, dr Nada Macura iz Hitne pomoći,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.