Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Perić i Anđela Pavlović: Svadba će morati još da pričeka

BEOGRAD - Glumac Bojan Perić slomio je srca mnogih obožavateljki kada su saznale da mu je devojka Anđela Pavlović.

Zgodni kadet Danijel Stošić iz serije "Vojna akademija" kaže da je u izabranici pronašao sve za čim je tragao. Uživaju u ljubavi i svakom zajedničkom trenutku ali, kako Bojan kaže, svadba će morati još da pričeka.

“Jednog dana ću se radovati svadbi, ali kada će to biti, stvarno ne znam” kaže Perić.

“Vjenčanje ne planiramo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ni Anđeli ni meni ta ceremonija ne znači preterano”, dodaje on.

Poslije "Vojne akademije" Bojan je nastavio da niže uspjehe kao stažista Nikola Ristić u seriji "Urgentni centar", a ništa lošije nije se pokazao ni kao voditelj šou-programa "Tri boje zvuka".

Nije oduvijek maštao da postane glumac, a tajna je, kaže, u samokritičnosti:

“U opisu ovog posla je da svakog jutra kada ustanete mislite da niste dovoljno dobri i da sve može mnogo bolje. Osim što sam sebe umem da iskritikujem, to često rade i moji roditelji i devojka. Oni su najiskreniji i kod njih nema lažnog tapšanja po ramenu”, kaže Perić.

(NN, Večernje novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.