Blic: U petak hitna sednica službi bezbednosti

Izvor: Beta, 27.Apr.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: U petak hitna sednica službi bezbednosti

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za petak u 14 časova hitnu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, povodom situacije u Makedoniji, objavio je Blic na sajtu.Kako Blic prenosi, Vučić je stigao u Vladu Srbije u štab za praćenje situacije u Makedoniji.Poslanici parlamentarne većine u Sobranju Makedonije su danas izabrali poslanika DUI Talata Džaferija za predsednika parlamenta, posle čega je stotinak demonstranata, pristalica VMRO DPMNE Nikole Gruevskog, upalo u zgradu makedonskog Sobranja, pri čemu su povredjeni kandidat parlamentarne većine za makedonskog premijera Zoran Zaev, nekoliko članova njegove stranke SDSM i lider partnerske stranke Alijansa za Albance Zijadin Sela.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

APEL IZ NEMANJINE Vučić: Molim Makedonce da probleme rešavaju mirnim putem

Izvor: Blic, 27.Apr.2017

Premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Vladu Srbije u štab za praćenje situacije u Makedoniji, saznaje "Blic". Premijer je za sutra u 14 sati zakazao hitnu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti...- Ovo što se događa u Makedoniji nije više samo makedonski problem, već problem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.