Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivšem "vatrenom" otkazao bubreg, mora treći put na transplataciju

Nekadašnjem hrvatskom fudbaleru Ivanu Klasniću otkazao je donirani bubreg i potrebna mu je treća transplatacija.

Klasniću je 2007. godine bubreg donirala majka, ali ga je njegovo tijelo odbilo, da bi mu nakon nove operacije ugrađen bubreg od oca.

Sada mu je neophodna treća transplatacija, ali u obzir ne dolaze članovi porodice zbog stvorenih antitjela, iako je njegov brat bio spreman da donira organ.

Klasnić se trenutno nalazi u Hamburgu, gdje u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od bolnica tri puta nedjeljno ide na dijalizu.

On se poslije prve operacije vratio fudbalu, prije nego što je prestao sa aktivnim igranjem prije tri godine.

Tokom karijere igrao je za Sent Pauli, Verder, Bolton i Majnc, dok je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 41 utakmicu i dao 12 golova.

(Bild)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.