Bivša žena: Boro, neka ti je srećno s novom devojkom

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša žena: Boro, neka ti je srećno s novom devojkom

Bora Čorba je nedavno otkrio da je okončao brak sa 28 godina mlađom suprugom Aleksandrom, ali i da već ima novu izabranicu, koja živi u Sloveniji. Njegova bivša supruga Aleksandra, poželela je Bori više uspeha u novoj ljubavi.

Sad će pesme Bora posvetiti nekoj drugoj. Nimalo povređena (tako bar zvuči), Aleksandra mu je poželela sve najbolje

 

- Istina je da smo se razveli. To nije ništa čudno, ljudi se svakodnevno razvode. Nema potrebe pričati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o tome više. Bori želim sve najbolje i mnogo sreće sa novom devojkom, rekla je Aleksandra za "Blic", ne ostavljajući utisak povređene bivše supruge.

Nekadašnja rokerova inspiracija, kojoj je posvetio balade sa prethodnog albuma, među kojima je “Minut sa njom”, izgleda da je iščezla. Iako je već u sedmoj deceniji života, Bora živi kao mladić, pa je ubrzo našao novu devojku koja živi u Sloveniji.

 

Bora se razveo, sada voli Slovenku

Inače, Bora i Aleksandra prvu veliku bračnu krizu imali su pre dve godine, pre nekoliko meseci prestali su da žive zajedno, a zvanično su se razveli prošlog utorka.

 

Pesma koju je posvetio, sada bivšoj, supruzi:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.