Biljana Lukić: Političari će prepoznati svoja zlodela u mojoj knjizi

Izvor: Blic, 12.Apr.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Lukić: Političari će prepoznati svoja zlodela u mojoj knjizi

Dugodišnja urednica “Studio B” i poznata novinarka Biljana Lukić objavila je juče roman “Maskarada” koji će “osvetliti prošlost kroz istinutu priču jedne dame na čiji život su bez skrupula uticali moćnici, od kojih su mnogi i danas aktivni u javnom životu ”.

Supruga muzičara Ognjana Radivojevića kaže da je svoj roman napisala pre nekoliko godina, ali da nije htela da ga publikuje u trenutku kada je pisao i objavljivao knjige. Najbliži su je nagovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da objavi svoj roman koji opisuju kao izuzetno korisno i poučno štivo.

- Nisam želela da se svrstam u spisateljkice i pisce kad je to postalo popularno. Međutim, nakon višegodišnjeg ubeđivanja ljudi kojima verujem odlučila sam da objavim roman. Kad je pročitao knjigu Ogi mi je rekao da sam luda ako to ne objavim. Moja priča nije slatka, opora je prilično jer ne govori o prijatnim stvarima. Informisani će odmah prepoznati likove političara i drugih moćnika o kojima pišem, a meni će biti drago ukoliko se oni sami prepoznaju i osete loše zbog toga- rekla je Biljana za Blic predstavljajući svoje delo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Biljana Lukić: Političari će prepoznati svoja zlodela u mojoj knjizi

Izvor: Blic, 12.Apr.2014

Dugodišnja urednica “Studio B” i poznata novinarka Biljana Lukić objavila je juče roman “Maskarada” koji će “osvetliti prošlost kroz istinutu priču jedne dame na čiji život su bez skrupula uticali moćnici, od kojih su mnogi i danas aktivni u javnom životu ”. ..Supruga muzičara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.