Bikini od 125.000 evra!

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bikini od 125.000 evra!

Na modnoj reviji u Kini prikazan je bikini napravljen od "suvog" zlata. Košta zapanjujućih 125.085 evra!

Foto: ScreenShot/YouTube

Ovaj dvodelni kupaći kostim, prikazan na modnoj reviji u Nandžingu, u potpunosti je napravljen od plemenitog metala.

I, kao što možete da pretpostavite, bio je "zvezda večeri".

Gornji deo kupaćeg kostima jednostavnog je kroja, ako tako možemo reći, s obzirom na to da nije napravljen od materijala već od zlata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Korpe za grudi na sebi imaju ukrasni rad, a bretele su napravljene od zlatnih niti.

S obzirom na to da se donji deo kupaćeg kostima ne može prilagoditi obliku guze, manekenka je ispod morala da nosi gaćice u boji kože.

Osim toga, donji deo bikinija zapravo je napravljen tako da ima samo nekoliko lančića koji ga drže da ne spadne, dok deo na zadnjici pomalo visi.

Pogledajte kako izgleda.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bikini sezona: Da li biste za ovaj bikini dali 125.000 evra? (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2014

Na modnoj reviji u Kini prikazan je bikini napravljen od "suvog" zlata. ..Ovaj dvodelni kupaći kostim, prikazan na modnoj reviji u Nandžingu, u potpunosti je napravljen od plemenitog metala...I, kao što možete da pretpostavite, bio je "zvezda večeri"...Gornji deo kupaćeg kostima jednostavnog je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.