Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse otkriva šta se dešava iza scene Super Bowl-a

Blu Ajvi, ćerka Bijonse polako ali sigurno gradi svoj put ka slavi, a ima i na koga da se ugleda! Ovoga puta možemo vidjeti kako ona pravi društvo svojoj mami, dok ona vrijedno vježba za nastup na poluvremenu Super Bowl spektakla.

 Sve više vjerujemo da će ona nastaviti stopama svoje mame Bijonse, a kao što vidite one su se lijepo i zabavile. Pogledajte slike koje je Bijonse podijelila sa fanovima na Instagramu:

Blu Ajvi se takođe pojavila i u njenom najnovijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << spotu, sa još dve djevojčice. Vijest o tome pročitajte ovdje, a na istom linku možete odgledati i spot, ako niste do sad. Mi smo sve više sigurni da će mala Blu Ajvi postati neustrašiva, baš kao i njena mama.

I moramo priznati da zavidimo maloj Ajvi. Pa jel možete da zamislite da se bolja stvar desi kada vam roditelj kaže: “Vodim te sa sobom na posao”! Mi ne možemo!

(NN/wannabemagazine.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.