Bijonse objavila novu pesmu posle dve godine (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse objavila novu pesmu posle dve godine (VIDEO)

Američka pop zvezda Bijonse neočekivano je objavila novu pesmu, prvu u poslednje dve godine, čiji tekst i spot govore o pokretu "Životi crnaca su važni" i policijskoj brutalnosti u SAD.

Bijonse je novi singl pod nazivom "Formejšn" i video koji ga prati objavila sinoć, samo dan pre nego što bi trebalo da nastupa pred desetinama miliona televizijskih gledalaca tokom poluvremena finalne utakmice prvenstva nacionalne lige američkog fudbala, poznatom "Super boulu", prenela je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << agencija AFP.

Pesma predstavlja poklon za fanove pevačice i može se besplatno skinuti sa servisa "Tajdal", čiji su vlasnici Bijonse, njen suprug DŽej Zi, Rijana i drugi umetnici.

Spot, koji je snimljen u NJu Orleansu, sadrži reference na pokret "Životi crnaca su važni", koji je pokrenut u SAD kao protest protiv policijske brutalnosti prema Afroamerikancima.

U spotu su prikazani policajci pod punom opremom, koji na kraju podignu ruke kao da se predaju, a onda se kamera okrene prema grafitu na zidu na kojem piše: "Prestanite da pucate u nas."

Bijonse, koja se proslavila u grupi "Destniz čajld" pre nego što je postala solista, poslednji album je objavila krajem 2013, a prošle godine se relativno malo pojavljivala u javnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bijonse objavila novu pjesmu poslije dvije godine (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2016

Američka pop zvijezda Bijonse neočekivano je objavila novu pesmu, prvu u poslednje dvije godine, čiji tekst i spot govore o pokretu "Životi crnaca su važni" i policijskoj brutalnosti u SAD...Bijonse je novi singl pod nazivom "Formejšn" i video koji ga prati objavila sinoć, samo dan prije nego...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.