Bibliotekama u Obrenovcu donirano 5.000 knjiga

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bibliotekama u Obrenovcu donirano 5.000 knjiga

Prvi kontigent doniranih knjiga u humanitarnoj akciji „Pokloni knjigu za novi početak“ u petak, 12. septembra, uručen je nastradalim bibliotekama i školama na teritoriji Obrenovca.

Nakon višemesečnog oporavka stekli su se tek osnovni uslovi da ove kulturne ustanove prime donirane knjige, koje su im u petak uručili predstavnici izdavačke kuće "Laguna".

Biblioteci „Vlada Aksentijević“, Gimnaziji u Obrenovcu i Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Obrenovcu uručeno je 4.000 knjiga koje su čitaoci iz cele Srbije prikupili i još 1.000 knjiga koje je "Laguna" odvojila posle "Noći knjige" održane u junu.

Prilikom primopredaje knjiga mogla se čuti informacija da donacije do ovog trenutka nisu popunile ni polovinu uništenog fonda u poplavama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Laguna donirala 5.000 knjiga bibliotekama u Obrenovcu

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2014, 13:35

Humanitarna akcija „Pokloni knjigu za novi početak", koju su organizovali izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi, uspešno je realizovana i zahvaljujući čitaocima i dalje traje.Građani Srbije su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji u velikom broju i doniranim knjigama obogatili fondove...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.