Biber provocira: Objavio je fotografiju Orlanda koji plače

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biber provocira: Objavio je fotografiju Orlanda koji plače

Džastin očigledno ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je Orlando napao u punom klubu. Fotografiju glumca prvo je objavio, pa sklonio, a onda je ipak opet stavio

Problematični muzičar prepirku sa Orlandom Blumom (37) ne može da ostavi iza sebe. Nakon što je holivudski glumac pred punim klubom na Ibici pokušao da ga udari, nagađa se da je razlog bila glumčeva bivša supruga Miranda Ker (31).

Ubrzo nakon njihovog sukoba, Džastin Biber (20) je na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objavio fotografiju bivšeg Viktorijinog anđela, ali je brzo i uklonio. Tu nije stao s provokacijama. S obožavateljkama koji ga prate podelio je i Blumovu fotografiju na kojoj glumac deluje kao da plače. Ni sam nije bio siguran da li je to dobra ideja ili ne jer, nakon što je objavio, odlučio je da je skloni, ali i opet stavi 20 minuta kasnije.

Pročitajte još Pogledajte snimak na kom se vidi kako je Orlando Blum napao Džastina Bibera

Pretpostavlja se da su za njihovo rivalstvo krive glasine o izlasku Bibera i Mirande još 2012. godine, dok su manekenka i glumac bili u braku. Miranda je sve demantovala, ali tenzije očigledno i dalje postoje.

Na snimku koji je snimljen u klubu na Ibici može da se vidi Orlando koji je, čim je uočio Bibera, krenuo prema njemu. Pokušao je da ga udari, ali Džastin se izmaknuo. Biberovi telohranitelji ubrzo su ih razdvojili kako ne bi izbio još veći incident.

Ker i Blum su prošle godine objavili da se rastaju posle tri godine braka. Zajedno imaju trogodišnjeg sina Flina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biberče provocira: Kako plače Orlando Blum?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2014

Problematični muzičar prepirku sa Orlandom Blumom (37) ne može da ostavi iza sebe. Nakon što je holivudski glumac pred punim klubom na Ibici pokušao da ga udari, nagađa se da je razlog bila glumčeva bivša supruga Miranda Ker (31)...Izgleda da mu se Orlando Blum žestoko zamerio: Džastin Biber.. ..Ubrzo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Leonardo di Kaprio navijao za Orlanda!

Izvor: Prva.rs, 01.Avg.2014, 10:53

U vreme tuče prisutni su bili Lindzi Lohan, Anastazija i Leonardo di Kaprio, koji je došao sa Orlandom.. Svedoci tvrde da je pevač dobio nekoliko udaraca, a da je sve podržano uz ovacije od strane Leonarda i Lindzi.. Kako je obezbeđenje procenilo da je Biber sve započeo, njega su izveli sa rukama...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.