Bez dužeg zadržavanja na granici

Izvor: RTS, 30.Jul.2014, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez dužeg zadržavanja na granici

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta. Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta i obavlja se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, osim na području Crnog Vrha, gde je zbog magle vidljivost smanjena, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na većini putnih pravaca trenutno nema gužvi i zastoja osim na deonicama gde se izvode radovi i zbog čega je režim obavljanja saobraćaja izmenjen saobraćajnom signalizacijom, koju vozači moraju poštovati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Zbog nestabilnih vremenskih prilika, odnosno kiše, povećan je broj odrona na putevima trasiranim duž klisura i stenskih useka, kao i na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, navedeno je u saopštenju.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentiran je 101 saobraćajni udes, u kojoj je 35 lica teže i lakše povređeno.

U Beogradu je evidentirano 54 saobraćajnih udesa u kojima je 14 lica povređeno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bez dužeg zadržavanja na granici

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jul.2014

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta...Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta i obavlja se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, osim na području Crnog Vrha, gde je zbog magle vidljivost smanjena, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Na većini putnih pravaca...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.