Besplatno pratite TV kanale na mesec dana

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno pratite TV kanale na mesec dana

Uživajte u raznovrsnom sadržaju IPTV televizije, uz prvi besplatan mesec korišćenja usluge.

Poboljšajte svoje televizijsko iskustvo uz raznovrsne TV kanale multimedijalne IPTV televizije i dodatnih usluga kao što su Video na zahtev, Snimanje sadržaja, 72 sata unazad i mnoge druge. Opredelite se za neki od IPTV paketa na period korišćenja od 12 meseci i uživajte u omiljenom TV sadržaju potpuno besplatno na mesec dana.

IPTV usluga vam omogućava distribuciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << TV signala visokog kvaliteta, otpornog na atmosferske smetnje i spremnog na dvosmernu komunikaciju punu interaktivnih multimedijalnih sadržaja. Nudi raznovrsne domaće, regionalne i strane TV kanale, sa filmskim, muzičkim, sportskim, informativnim i dokumentarnim sadržajem. Potrebno je samo da se opredelite za neki od sledećih tematskih paketa: Osnovni, Fun, HBO, Cinemax, HBO Premium, Arena, Pink +, Mađarski kanali, Za odrasle ili paket HD kanali, koji vam omogućava visoku definiciju TV signala.

Najveća pogodnost IPTV usluge, pored kvalitetnog prenosa signala, jeste da su uz našu IPTV digitalnu televiziju svi korisnici već digitalizovani i neće imati troškove za kupovinu dodatnih uređaja kada se pređe na digitalno emitovanje signala, jer će od nas dobiti svu neophodnu opremu za korišćenje naše usluge i gledanje kvalitetne digitalne televizije.

Pored velikog izbora TV i radio kanala, IPTV omogućava da uz dodatne usluge upotpunite korisničko iskustvo. Uz Interaktivni TV vodič uvek možete da imate uvid u kompletne programske šeme svih TV kanala, više dana unapred, sa pojedinostima o programima koji se emituju. Takođe, opcijama pretraživanja, organizovanja i izbora kanala, možete da kreirate sami svoj TV program.

Usluga Automatsko prebacivanje kanala vam omogućava da omiljene emisije gledate tako što će vas IPTV podsetiti na iste automatskim prebacivanjem na kanal na kome se prikazuje željeni sadržaj, dok Gledaj unazad omogućava da emisiju koja je već na programu vratite unazad u toku njenog emitovanja i pogledate je od početka.

Uz Roditeljsku kontrolu više nećete morati da brinete da li vaše dete gleda sadržaj koji nije namenjen za njega, a možete i da definišete zabranu u zavisnosti od kanala, emisije ili doba dana.

Pored ovih, IPTV vam nudi još mnogo dodatnih usluga koje će upotpuniti vaše korisničko iskustvo i učiniti da vaše slobodno vreme provedete još lepše uz omiljeni TV sadržaj.

Za više informacija o IPTV usluzi, cenama paketa i mogućnostima koje IPTV nudi posetite sajt Telekoma Srbija. Izaberite „vaš“ IPTV paket i uživajte u omiljenom programu potpuno besplatno prvih mesec dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Besplatno pratite TV kanale na mesec dana

Izvor: Mondo, 26.Jan.2015

Uživajte u raznovrsnom sadržaju IPTV televizije, uz prvi besplatan mesec korišćenja usluge...Foto: Promo. IPTV na probu...Poboljšajte svoje televizijsko iskustvo uz raznovrsne TV kanale multimedijalne IPTV televizije i dodatnih usluga kao što su Video na zahtev, Snimanje sadržaja, 72 sata unazad...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.