Besplatan prevoz na parastos u Drakuliću

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan prevoz na parastos u Drakuliću

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluke u nedjelju, 1. februara, organizuje besplatan prevoz iz centra grada do Drakulića na parastos žrtvama ustaškog terora u selima Drakulić, Motike, Šargovac i u rudniku Rakovac, stradalim 7. februara 1942. godine.

U Gradskoj upravi Srni je rečeno da je polazak autobusa predviđen iz Vidovdanske ulice sa stare autobuske stanice u 11.00 časova, te da je obezbijeđen i jedan autobus za prevoz od crkve u Drakuliću do spomen-kosturnice.

Obilježavanju 73 godine od ustaškog pokolja nad srpskim stanovništvom u selima Drakulić, Motike, Šargovac i u rudniku Rakovac prisustvovaće i delegacija grada Banjaluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Najava događaja za 31. januar 2015. godine

Izvor: Capital.ba, 31.Jan.2015, 07:15

ŠTUTGART – U 17.00 časova svečana akademija u pravoslavnoj crkvi povodom Dana i krsne slave Republike Srpske, koju organizuje Predstavništvo Srpske u Štutgartu. Prisustvovaće ministar industrije, energetike i rudarstva Petar Đokić.   SOKOLAC – U 11.00 časova parastos za poginule i umrle...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.