Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan prevoz iz Banjaluke na 'Dane zime na Kozari'

BANJALUKA – Turistička organizacija Grada Banjaluka osigurala je besplatan prevoz za sve građane koji žele da prisustvuju manifestaciji „Dani zime na Kozari 2017“.

Oni, koji žele putovati  na planinu, neće plaćati prevoz, ali su dužni platiti ulaz u Nacionalni park Kozara.

Na relaciji Banja Luka – Mrakovica saobraćaće dva autobusa, a polazak je planiran u nedjelju, 29. janura, u 8.00 sati sa „Stare autobuske stanice“, potvrđeno je iz Turističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << organizacije Banjaluke.

Povratak u Banjaluku putnici će dogovarati sa prevoznikom i vozačima autobusa.

Jedanaesta privredno-turistička manifestacija “Dani zime na Kozari” 2017. godine biće održana 28. i 29.januara, a kako bi se promovisali turistički potencijali te planine.

Manifestacija obuhvata sportska i gastro takmičenja te zabavni program.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.