Bertans, sa pola, o krov dvorane!

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bertans, sa pola, o "krov" dvorane!

Pogledajte još jedan nestvarni pogodak na španskim terenima, u režiji nama dobro poznatog Letonca.

Foto: Youtube/Screenshot

Prethodnih nekoliko dana obeležili su spektakularni potezi i koševi na utakmicama najjače evropske lige. Nikola Radičević ubacio je s pola, Nemanja Nedović se polako zaleće u Valensiji...

Ipak, nisu samo oni zabavili publiku i nije Radičević jedini bivši igrač Partizana koji je pogodio sa ogromne daljine. To je uradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Davis Bertans.

Sjajni letonski šuter bio je najbolji strelac Laboral Kuće u tesnom porazu od Huventuda (82:83), ubacio je 19 poena, od kojih pet trojki iz osam pokušaja. Jedna od njih dugo će se pamtiti.

Tačno 4,6 sekundi pre kraja, kada je pobednik već bio odlučen, Bertans je prihvatio loptu na svojoj polovini, dotrčao do sredine igrališta, naskočio i šutirao kao da gađa iz veće blizine...

"Potom se dogodila čista magija", opisivali su španski novinari posle utakmice.

Pogledajte.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.