Berane bolje od Budvanske rivijere

Izvor: SandzakPress.net, 24.Nov.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berane bolje od Budvanske rivijere

Berane – Rukometaši Berana 2003 pobijedili su večeras u Mojkovcu ekipu Budvanske rivijere 25:22 (12:12), u posljednjem meču trećeg kola Prve crnogorske lige. Najzaslužniji za drugi trijumf beranskog tima bio je Nemanja Drakulović sa osam, dok je gol manje postigao Milun Danić. U ekipi iz Budve, koja je doživjela prvi poraz nakon dva startna trijumfa, najbolji je bio Lukaš Arčuk sa sedam, dok je Radivoje Đođić postigao pet pogodaka. Branilac trofeja, cetinjski Lovćen, pobijedio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << juče u Ulcinju istoimeni domaći tim 37:31 i upisao treći trijumf. Ulcinj je i nakon trećeg kola bez bodova. Prvu pobjedu ove sezone ostvario je tivatski Partizan, koji je pred svojim navijačima savladao pljevaljski Rudar 23:21. To je pljevaljskom timu drugi poraz ove sezone. U ovom kolu slobodni su bili rukometaši Mojkovca. (Mina)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

PRIMERA: Ništa – ništa u Granadi

Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014

Za kraj 12. kola Primere ostavljen je duel davljenika Granade i Almerije koji je okončan bez pobednika, ali i bez pogodaka – 0:0.. . U izjednačenom meču domaći tim je imao nešto veću inicijativu koju nije uspeo da materijalizuje makar jednim pogotkom pa su na kraju bodovi podeljeni na ravne časti.. Granada...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.