Beograd: U udesu povređeno pet osoba

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: U udesu povređeno pet osoba

Pet osoba je povređeno, od kojih jedna teže u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22.45 časova u Beogradu na putu ka Grockoj.

Jedna osoba, koja je teže povređena, prevezena je u salu reanimacije Urgentnog centra, rekla je načelnica smene u Hitnoj pomoći Biljana Đurić Tanjugu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 100 intervencija, od kojih 19 na javnim mestima, precizirala je Đurić i dodala da je radila 21 ekipa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod "Radmilovca"

Izvor: Mondo, 01.Sep.2015

Pet osoba je povređeno od kojih jedna teže u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22.45 časova u Beogradu na putu ka Grockoj, kod hotela "Radmilovac"...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Jedna osoba, koja je teže povređena, prevezena je u salu reanimacije Urgentnog centra, rekla je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.