Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Djevojčica povrijeđena dok je ganjala Pokemona?

BEOGRAD - Pojedini beorgadski mediji prenjeli su da je trinaestogodišnja djevojčica teško povrijeđena, kada je na nju naletio automobil dok je "jurila" Pokemone, ali zvanične potvrde te informacije nema.

Djevojčica T.N. navodno je povrijeđena u subotu u Beogradu, kada je, ne gledajući gdje ide, istrčala na kolovoz da "uhvati" omiljenog lika iz crtaća, te da je na nju naletio automobil.

U MUP-u i u Hitnoj pomoći Tanjugu danas prije podne nisu mogli da potvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tu informaciju.

U Univerzitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj, gdje je mala Beograđanka smještena prema pisanju medija, kažu da juče nisu bili dežurni, te da ukoliko je djevojčica i povrijeđena, ona svakako nije hospitalizovana u njihovoj ustanovi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.