Bejbisiterka izbjegla zatvor, dječaku (11) bila samo »recka na kaišu«

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejbisiterka izbjegla zatvor, dječaku (11) bila samo »recka na kaišu«

SVINDON - Bejbisiterka Džejd Hat (21) iz Amerike, koja je imala seks sa dječakom (11) kojeg je čuvala, pošteđena je zatvora nakon što je njegov otac izjavio da je Džejd "samo recka na kaišu njegovog sina".

Džejd je jednom prilikom odlučila da izvede striptiz za dječaka i tom prilikom imala odnos s maloljetnikom.

Dječakov otac, koji je takođe imao seksualne odnose sa bejbisiterkom, založio se za Hatovu na sudu u Svindonu (Engleska) i opisao je kao "nezrelu". >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rekao je da je njegov sin "željan seksa", da je želio ovo iskustvo i da je Hatova samo "recka na kaišu".

"Incident" je trajao samo 45 sekundi jer je dječak rekao da nije "uživao u odnosu" i da je "bio svjestan da greši".

"Optužena je bila prijateljica sa dječakovim ocem i sa njim je imala kratku seksualnu vezu, nakon čega ju je on pitao da čuva njegovog sina", rekla je na sudu tužiteljka Hana Skuer.

"Incident" se desio tokom dana, kada dječak nije išao u školu. On je ležao ona ga je opkoračila i skinula i svoju i njegovu odjeću. Zatim je počela da "skače" po njegovim intimnim dijelovima tijela, a to sve je trajalo kratko. Hatova je uživala, a dječak nije i rekao joj da "osjeća kako čine pogrešnu stvar".

Kada je policija stigla na "mjesto zločina" djevojka je rekla da ju je dječak slagao da ima 15 godina. Hat se na sudu izjasnila krivom za "zabranjeni seksualni odnos s maloljetnikom".

Dječakov otac rekao je da je Hat bila nezrelija za svoje godine, da nije izgledala kao 20-godišnjakinja, te da je bila veoma osjetljiva.

Ipak, Hatova je osuđena na dvije godine uslovne kazne i registrovana kao "seksualni prestupnik" na sedam godina. Takođe joj je zabranjeno da bude u društvu mlađih momaka bez supervizora.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.