Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beauty trend zime: Svijetle obrve

Nakon iscrtavanja i naglašavanja obrva, najpoznatiji make-up umjetnici predlažu novi beauty trend ove zime – svijetle obrve.

Keri Blair, make-up artistkinja kozmetičkog brenda M.A.C kaže: “Ne žurite iz jedne krajnosti u drugu. Ne morate odmah posezati sa oksidacionim sredstvima. Da biste započele ovaj proces, probajte da posvijetlite obrve koristeći markere i suhe sjenke. To će dati mekoću i svježinu vašem licu.

Pat McGrath, šminkerica brenda Givenchy >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ima takođe savjet za vas: “Tajna skladne zasićenosti obrva je ujednačavanje boje sa bojom kože. Da biste to uradile, koristite gel za obrve sa gustom, neprozirnom teksturom. Izaberite nijansu koja je za dvije nijanse svjetliji od vaših obrva.”

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.