Baždarević: Džeko nam treba, niko od mene ne bi bio sretniji da zaigra

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baždarević: Džeko nam treba, niko od mene ne bi bio sretniji da zaigra

ZENICA - Utakmica BiH - Vels, koja se igra večeras od 20.25 sati, veliki je sportski ispit naših najboljih fudbalera, koji moraju pokazati da imaju snage za iznenađenje i otvoriti nam vrata za eventualno učešće u baražnim utakmicama.

Stručni štab na čelu s Mešom Baždarevićem je proteklih dana bio u velikim problemima oko sastava ekipe, jer na okupljanju u Trening centru nisu dobili šta su priželjkivali.

Selektor je pozvao čak 29 fudbalera, ali ih je previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << došlo s povredama iz svojih klubova, tako da je morao pozvati i 30. igrača - Izeta Hajrovića.

Od povrijeđenih se uspio oporaviti samo Senad Lulić, dok je situacija oko nastupa Edina Džeke i dalje upitna. Znaće se večeras da li će kapiten biti na klupi svoje ekipe.

- Edin nam treba, niko od mene ne bi bio sretniji da zaigra, on ima želju, došao je na okupljanje i želi probati zaigrati. Znači nam puno u igri, ali šta je tu je - rekao je Feni selektor Baždarević.

Teren stadiona Bilino polje je odlično pripremljen i nije korišten za sinoćnje treninge reprezentacija, s obzirom da nijedan selektor nije zatražio trening u "gnijezdu Zmajeva“.

U Zenici je atmosfera mirnija nego što se očekivalo, jer je prijepodnevna kiša učinila svoje. Ipak, u popodnevnim satima kada pristignu svi navijači koji su uspjeli osigurati ulaznice za večerašnju utakmicu bit će "vruće i veselo“.

Bh. Zmajevi iz ove utakmice trebaju sva tri boda, dok Velškim Zmajevima treba barem bod da potvrde svoj nastup u Francuskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.