Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Signalizacija na meti vandala

BANJALUKA- Saobraćajna signalizacija i komunalna oprema na području grada tokom proteklih praznika bile su meta vandala.

Uništeni su turistička putokazna signalizacija u Ulici Trive Amelice, zatim saobraćajni znakovi u ulicama Vuka Karadžića, Užičkoj, Srpskoj, Patrijarha Arsenija Čarnojevića, Vojvode Pere Krece, Marije Dimić, kao i stajališne oznake na području Saračice, semafor u Vase Pelagića, saobraćajno ogledalo u Priječanima...

"Apelujemo na građane >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da ne uništavaju saobraćajnu signalizaciju, jer se vozači dovode u zabludu, te se direktno ugrožavaju njihovi i životi ostalih učesnika u saobraćaju. Takođe iz gradskog budžeta se moraju izdvajati dodatna sredstva za popravku ili zamjenu", kažu iz Gradske uprave.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.