Banjalučanin izbo majku

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučanin izbo majku

BANJALUKA - Slavko Pejić (56) iz Banjaluke osumnjičen je da je nožem izbo svoju majku Milku Mirković (81), nanijevši joj povrede opasne po život.

Napad se, kako saznaju "Nezavisne", dogodio juče oko 16 sati u Gundulićevoj ulici u Banjaluci.

"Oštećenoj je pružena ljekarska pomoć i trenutno je smještena u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka", saopštila je Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Pejić je uhapšen, a nakon kriminalističkog postupka biće utvrđeni razlozi napada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Banjaluka: Nepokretnoj majci zario nož u stomak

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Mar.2015

Slavko Pejić (56) iz Banjaluke uhapšen je nakon što je pokušao da ubije svoju nepokretnu majku Milku Mirković (81), koju je ubo nožem u stomak i tako joj nanio povredu opasnu po život. Dogodilo se to u nedjelju popodne, u Gundulićevoj ulici, u zgradi na broju 106, gdje starica i njen sin stanuju,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.