Baka koja je cijelom svijetu održala lekciju postala apsolutni hit

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka koja je cijelom svijetu održala lekciju postala apsolutni hit

Koliko smo svi isti, ovisni o internetu, komunikaciji i "pametnim telefonima", najbolje ilustruje ova fotografija koja je postala popularna na društvenim mrežama.

Zavisnost o internetu, komunikaciji u svakoj sekundi i "pametnim" telefonima radikalno je promijenila životne navike većine ljudi. Mobilni telefon se gotovo nikada ne ispušta iz ruke, postao je predmet obožavanja i sredstvo kojim želimo zabilježiti svaki trenutak.

Koliko je ova pomama daleko otišla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najbolje govori fotografija nastala na crvenom tepihu promocije potencijalnog filmskog hita "Black Mass" režisera Skota Kupera, s Džonijem Depom u glavnoj ulozi, održana u septembru u Bostonu (SAD).

Fotografija koja je postala totalni hit na društvenim mrežama, i koju je na Twitter profilu Vajnea Dahlberga lajkovalo skoro 14.000 ljudi, uz 12.000 retvitova, prikazuje gomilu ljudi od kojih baš svi osim jedne smirene bake u rukama drže mobilne telefone i pokušavaju snimiti svaki trenutak na red karpetu.

Pogađate, svi su ostali u sjenci nove internetske junakinje "old school" bake, koja je pokazala da se živjeti može i bez smartphonea.

"Ovo je moja nova najdraža fotografija svih vremena", napisao je Dahlberg u opisu fotografije koja će uću u antologiju internetskih hitova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.