Bacili mladića kroz zatvoren prozor

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacili mladića kroz zatvoren prozor

Posle svađe više nepoznatih osoba kroz zatvoren prozor stana u Durmitorskoj ulici 19 izbačen je Milan Vasiljević, koji je tom prilikom povređen.

Kako Blic nezvanično saznaje Vasiljević se trenutno nalazi u operacionoj sali Urgentnog centra.

Incident se desio danas oko 15 časova.

"Nesreća se dogodila u zgradi pored Jugoslovenskog rečnog brodarstva, kada je mladić star oko 20 godina, 'pao' sa visine od 10 metara. Prilikom pada zadobio je tešku povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << glave, bio je dezorjentisan i mrmljao je" rekla je za Blic Nada Macura portparolka Hitne pomoći i dodala da je mladić prevezen u Urgentni centar gde se nalazi na Odeljenju reanimacije.

Povređeni je prebačen u operacionu salu.

Policija i dalje vrši uviđaj na licu mesta.

U hodniku ispred stana broj 2 na prvom spratu, u kom se najverovatnije odigrao incident, trenutno se nalaze brojni stanari, koji odgovaraju na pitanja pripadnika MUP-a. Niko od stanara nije hteo da komentariše incident.

S obzirom da ispred ulaza u zgradu, iz Durmitorske ulice, nema tragova srče ni krvi, pretpostavlja se da je mladić pao u unutrašnje dvorište zgrade.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.