Bacena bomba na sediste albanske partije DUI u Tetovu

Izvor: medio.rs, 04.Maj.2015, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacena bomba na sediste albanske partije DUI u Tetovu

Nepoznati napadač bacio bombu na sedište partije Alija Ahmetija u Maloj Rečici nedaleko od Tetova. Kako se navodi, na svu sreću nema povređenih.

Kako navode makedonski mediji, ispred Demokratske unije za integracije, bivših albanskih gerilaca, koji su Ohridskim sporazumom postali politička stranka, eksplodirala je “kašikara”.

Nije jasno koji su motivi ovog napada.

Ahmeti i DUI su se držali prilično rezervisano prilikom nedavne krize oko karaule Gošince, ali i u aferi prisluškivanja oko 20.000 građana Makedonije, koju je razotkrila Socijaldemokratska stranka Zorana Zaeva.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Makedonija: Eksplozija bombe kod lokalnog sedišta partije DUI

Izvor: Večernje novosti, 04.Maj.2015

U blizini sedišta partije Demokratske unije za integracije (DUI) Alija Ahmetija, u Maloj Rečici kod Tetova, u nedelju uveče odjeknula je snažna eksplozija. Kako su preneli makedonski mediji, nema informacija da je neko povređen, a najverovatnije je reč o eksploziji ručne bombe "kašikare". Za...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.