BORKO ILIĆ: DSS u Novom Sadu napustilo 30 članova!

Izvor: Kurir, 23.Okt.2014, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORKO ILIĆ: DSS u Novom Sadu napustilo 30 članova!

Ilić je kazao da se u politici DSS-a izborom novog predsednika Sande Rašković Ivić ništa nije promenilo i da su navodni razlozi za napuštanje stranke promena njene politike čista izmišljotina onih koji su otišli iz DSS

NOVI SAD - Potpredsednik Demokratske stranke Srbije i predsednik Gradskog odbora DS S Novi Sad Borko Ilić izjavio je danas da je tu stranku u Novom Sadu napustilo tridesetak članova i da nisu istinite informacije da je došlo do odlaska većeg broja članova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Ilić je na konferenciji za novinare kazao da se u politici DSS-a izborom novog predsednika Sande Rašković Ivić ništa nije promenilo i da će se ta stranka i dalje zalagati za suverenu i slobodnu državu Srbiju koja neće biti članica ni Evropske unije ni NATO pakta, te da su navodni razlozi za napuštanje stranke promena njene politike čista izmišljotina onih koji su otišli iz DSS-a.

Prema Ilićevim rečima, DSS su napustila dva odbornika te stranke u Skupštini Grada Novog Sada i DS S sada u gradskom parlamentu ima tri predstavnika.

Na pitanje da li će činjenica da je broj odbornika DSS-a u Skuštini Grada smanjen uticati na odnose unutar vladajuće koalicije u Novom Sadu, Ilić je rekao da veruje da do nikakvih promena neće doći.

"Mi smo uvek bili korektan koalicioni partner i korektno smo se držali koalicionog dogovora, sada očekujem da se i drugi drže dogovora, jer je koalicioni sporazum potpisan sa DSS-om, a ne sa pojedincima", istakao je Ilić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.