BOMBA NA PUTU: Leskovčanin vozio sa 4,24 promila alkohola u krvi!

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA NA PUTU: Leskovčanin vozio sa 4,24 promila alkohola u krvi!

Ipak, on nije apsolutni rekord zvaničnog pijansta za volanom, koji "drži" jedan tridesetosmogodišnji Nišlijasa 5,5 promila

NIŠ - Niška saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja jednog vozača zbog 4,24 promila alkohola u krvi, a još četiri vozača imalo je više od dva promila, saopšteno je iz Policijske uprave. U akciji pojačane kontrole saobraćaja tokom vikenda još pet vozača imalo je više od 1,2 promila, pa su zadržani zbog trežnjenja, navode iz policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Zbog vožnje pod dejstvom alkohola isključeno je ukupno 27 vozača, dodaju iz policije.

Pijani Leskovčanin je dobio 14 kaznenih poena, 120.000 dinara kazne i 10 meseci zabrane vožnje. Dosadašnji rekord 5,5 promila

On je postao jedan od pijanih „rekordera" za volanom. Kako je potvrđeno u PU u gradu na Nišavi, tokom redovne kontrole, u subotu posle ponoći u Ulici Dušana Popovića zaustavljen je automobil „ševrolet aveo", niške registracije. Policajac je posumnjao da je vozač pijan, pa je sprovedeno alkotestiranje ručnim alkometrom, koje je pokazalo stepen potpune alkoholisanosti.

- Pijani vozač zadržan je na trežnjenju do 12 sati, nakon čega je sproveden Prekršajnom sudu koji ga je kaznio sa 14 poena, 120.000 dinara i 10 meseci zabrane vožnje - kažu u policiji.

A sa smrtonosnom dozom u venama ipak nije „uspeo" da obori rekord jednog sugrađanina, starog oko 60 godina, koji je oktobra 2010. lakše povređen na pešačkom prelazu u Voždovoj ulici u centru grada, a koji je imao u krvi rekordnih 6,27 promila alkohola.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.