BOLESNO Sandra Afrika odgovorila na price o navodnoj vezi sa Volkovim i fudbalera ZESTOKO SPUSTILA

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLESNO Sandra Afrika odgovorila na price o navodnoj vezi sa Volkovim i fudbalera ZESTOKO SPUSTILA

Haos je nastao zbog njihove zajedničke fotografije, a pevačica je sada objasnila o čemu se zapravo radi

Vest koja se pojavila u medijima, da je Sandra Afrika navodno u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, pevačicu je ozbiljno iznervirala, pa je na takav način i stavila tačku na glasine.

Iako se pisalo da su Sandra i Volkov navodno u vezi već godinu dana, pevačica je oštro demantovala sve, a pritom i iskritikovala fudbalera.

Foto: Instagram/sandraafrika
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
- Slikaš se sa prijateljima par puta i taj prijatelj, magarac "Volkov", pošalje fotke medijima i izjavi da je sa mnom u vezi. Bolesno! - oštra je bila Sandra u izjavi za Pink.rs.

Foto: Instagram/vovavolkov666

- Volkov traži marketing i reklamu, jer nijedan klub neće da ga angažuje - dodala je popularna pevačica ne birajući reči.

Foto: Instagram/sandraafrika

Podsetimo, glasine su potkovane fotografijom Sandre Afrike i Volkova koja je nastala na jednoj jahti, a koju je fudbaler, kako kaže Sandra, "iskoristio".

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.