BIZARNO: Palestinci naoružali decu i slavili primirje

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 02:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO: Palestinci naoružali decu i slavili primirje

Primirje je sklopljeno u utorak u 19.00 sati po lokalnom vremenu, kada su se i Izrael i pripadnici palestinskog Hamasa dogovorili da će obe strane poštovati neograničeni prekid vatre

GAZA - Palestinci koji su izašli na ulice u Pojasu Gaze kako bi proslavili sklopljeno primirje sa Izraelom nakon čak sedam nedelja krvavog sukoba uzvikivali su da je to njihova pobeda.

Masa njih je u skladu s tim dala oružje maloj deci u ruke i s njima defilovala kroz grad, kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su odjekivali pucnji i vatromet gotovo čitave noći.

Podsetimo, primirje je sklopljeno u utorak u 19.00 sati po lokalnom vremenu, kada su se i Izrael i pripadnici palestinskog Hamasa dogovorili da će obe strane poštovati neograničeni prekid vatre.

S druge strane, izraelski premijer Benjamin Netanjahu proglasio je pobedu njegove zemlje u ratu protiv Hamasa, navodeći da taj pokret nije dobio ništa u sporazumu o trajnom prekidu vatre.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.