BISEKSUALKA: Dve godine sam u vezi sa penisom, a vaginu nisam pipnula!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BISEKSUALKA: Dve godine sam u vezi sa penisom, a vaginu nisam pipnula!

Oba pola me privlače otkad znam za sebe. Nisam zicer za trojku, niti sam ikada imala polno prenosivu boles, rekla je Skarlet

Skarlet Sejnt je odlučila da objavi svoju intimu kako bi jednom za svagda okončala predrasude vezane za biseksualce.

Prenosimo vam delove transkripta iz njenog videa:

Za one koji me ne znaju, ja sam Skarlet Sejnt. Biseksualka sam. Oba pola me privlače otkad znam za sebe. Nisam zicer za trojku, niti sam ikada imala polno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prenosivu bolest. U dugoj sam vezi sa muškarcem, ali sam i dalje biseksualna. Ne, nisam zbunjena. Sada ću raspršiti neke od mitova vezane za biseksualce.

Mit I: Nisam neodlučna!

Biseksualci nisu zbunjeni! Mnogi u mladosti vole da eksperimentišu ali ipak shvate da su strejt. To je dobro za njih i blago njima. Oni koji shvate da su gej su uplašeni ili ljuti jer to treba da priznaju. Kada si biseksualan čeka te poricanje društva da si iskren. A to boli jer je za ovo priznanje potrebna hrabrost. Sada imam 21 ali znam da sam bi od kad sam imala 12. Ne lažem. Prevaziđite to.

Mit II: Biseksualci su pohlepni i vole trojke

Drugi mit je da su biseksualci pohlepne ku*ve koje vole trojke. Ne mora da znači. Ja nisam. Suviše sam posesivna za tako nešto, posebno kada mi je stalo do neke osobe i ne bih mogla da je delim.

Mit III: Ako si biseksualan nisi veran

U vezi sam sa Aleksom dve godine i nisam ga prevarila. Ima biseksualaca koji varaju, ima i vernih. Baš kao i kod strejt ljudi, plavih ljudi, braonokosih ljudi...

Mit IV: Ako si u vezi opredelio si se

Ako si u vezi sa nekim znači da si izabrao da li si strejt ili gej. Muka mi je od te priče. Dve godine sam u srećnoj vezi sa penisom i nisam takla vaginu, ali sam i dalje bi!

Mit V: Ako si bi, češće ćeš imati bolesti

Jednostavno ne. To nema nikakve veze sa orjentacijom, ima veze sa korišćenjem zaštite.

Mit VI: Nisi biseksualac ako nisi imao seks sa osobom istog pola

To prosto nije tačno. Znala sam da sam biseksualka i pre nego što sam imala seks. Neke žene koje pristanu na to u barovima su bi, neke eksperimentišu, to samo nervira jer ne znate koga smete da muvate.

Mit VII: Biseksualci se lože na sve i svakog

Za početak, ne laskajte sebi. Moje prijateljice znaju da im neću ući među noge dok spavaju. I znaju da mogu da se napiju sa mnom bez bojazni da ću ih muvati. Mnogi strejt ljudi imaju prijateljstva sa osobama istog pola.

Naravno, ja ne mogu da govorim u ime svih bi osoba. Pouka je da nijedan stereotip ne važi za sve ljude.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.