BILA SAM SA SINOM U BOLNICI TRI DANA PA ZBOG TOGA DOBILA OTKAZ Biljanin status razbesneo je POLA SRBIJE

Izvor: medio.rs, 29.Sep.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA SAM SA SINOM U BOLNICI TRI DANA PA ZBOG TOGA DOBILA OTKAZ Biljanin status razbesneo je POLA SRBIJE

Petrović Kovačević je ostala bez posla zbog brige o zdravlju svog deteta

Biljana Petrović Kovačević bila je zaposlena u jednoj pekari. Sin joj je imao astmatični napad, pa je tri dana morala da bude sa njim u bolnici. Kada se vratila na posao, sačekao ju je otkaz!

– Zaposlena sam u firmi godinu i po dana, i pre mesec dana sam potpisala ugovor na tri meseca. Sin mi je imao astmatični napad, morala sam tri dana da budem sa njim u bolnici. Juče sam izašla, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i kada sam otišla na posao, gazdarica mi je rekla da mi je našla zamenu – priča za Telegraf Biljana Petrović Kovačević, i dodaje da je svoj posao uvek odrađivala na najbolji način, i da nešto ovako nije zaslužila.

Prema njenim rečima, radila je kao zamena u četiri pekare,jednom nedeljno imala slobodan dan, koji nekada nije ni koristila. Na sve to, gazdarica pekare joj je rekla da ona mora da misli na sebe, i da više ne mora da dolazi na posao.

– Odmah su mi našli zamenu, tako da sam ostala bez posla, uprkos svemu što sam preživela u ova tri dana sa sinom koji je imao gušenje. I ja sam astmatičar, i znam koliko može napad da bude opasan. Ne mogu da verujem dokle sve ovo ide – rekla je za Telegraf Biljana, i dodala da je ogorčena i besna.

Ona je ostala bez posla zbog brige o zdravlju svog deteta, iako je otvorila bolovanje koje sutra treba da preda poslodavcima.

– Iako su mi rekli da ne dolazim više, odneću bolovanje sutra, pa šta bude – rekla je Biljana, koja se nada da se neće završiti na ovome, a razmišlja i da podnese tužbu protiv poslodavaca.

Ako ste i vi imali ovakva iskustva, i dobili otkaz na sličan način, javite nam se na +381 11 209 68 47 i pišite nam na e-mail redakcija@telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.