BG: Zarobio i maltretirao ženu

Izvor: B92, 01.Avg.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Zarobio i maltretirao ženu

Beograd -- Beogradska policija uhapsila je I.P. (1976), zbog sumnje da je u svom stanu protivpravno lišio slobode žensku osobu i maltretirao je.

Njemu se na teret stavlja i držanje oružja i trgovina drogom.

I.P. se, kako je navedeno, tereti da je u svom stanu u Beogradu protivpravno lišio slobode i držao žensku osobu i fizički je maltretirao.

U saopštenju MUP-a se precizira da je I.P. uhapšen i zbog nedozvoljene proizvodnja, držanja, nošenja i promet oružja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i eksplozivnih materija i neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana u kome on stanuje, policija je pronašla tri pištolja „glok", kalibra 9 mm, pištolj crvena zastava M-57, kalibra 7,62 mm, 138 komada pištoljske municije raznog kalibra, zatim 20 komada patrona za lovačku pušku, te 84 komada tableta "ekstazi" i 40,71 gram kokaina.

Osumnjičeni I.P. će, kako navodi MUP, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom zameniku Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograđanin u stanu zarobio i maltretirao ženu

Izvor: Mondo, 01.Avg.2014

Beogradska policija uhapsila je I.P. (1976), zbog sumnje da je u svom stanu protivpravno zatvorio žensku osobu, kao i zbog držanja oružja i trgovine opojnim drogama,saopštio je danas MUP...Beogradska policija uhapsila je I.P. (1976), zbog sumnje da je u svom stanu protivpravno zatvorio žensku osobu,...

Nastavak na Mondo...

Hapšenje zbog otmice, oružja i droge

Izvor: Cafe.ba, 01.Avg.2014

Uhapšeni je u svom stanu u Beogradu protivpravno držao žensku osobu i fizički je maltretirao..BEOGRAD (AA) - Beogradska policija uhapsila je i zadržala I. P. (38), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela protivpravno lišenje slobode, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.