BG: Tuče po klubovima

Izvor: OkRadio.rs, 31.Jan.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Tuče po klubovima

Tri osobe povređene su sinoć u dve odvojene tuče u centru Beograda. Do jedne tuče je došlo ispred kluba Stefan Braun, nešto pre ponoći. Mladić (24) zadobio je tupu povredu glave, prelom nosa, imao je otok ispod oka i potres mozga. Drugi mladić (24) imao je podliv i modricu ispod oka. Druga tuča dogodila se u klubu Plastik oko 2.30. državljanin Turske (26) odvezen je u Urgentni centar zbog ustrelne povrede u predelu grudnog koša.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Sedam povređenih u tučama i udesima

Izvor: B92, 31.Jan.2015

Tri osobe povređene su sinoć u dve odvojene tuče u centru Beograda, dok su 4 povređene u saobraćajnim nesrećama, kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Do jedne tuče je došlo ispred kluba na uglu Nemanjine i Sarajevske ulice, nešto pre ponoći. Mladić (24) zadobio je tupu povredu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.