BG: Sedam osoba povređeno u udesima

Izvor: B92, 05.Sep.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Sedam osoba povređeno u udesima

Sedam osoba povređeno je u saobraćajnim nesrećama koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, izjavila je jutros Beti portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio na Bulevaru kralja Aleksandra oko 20.30 povređeno je pet osoba.

Ženska osoba (36) koja je bila na mestu suvozača, dečak (10) i žena (32) koja je bila putnik u jednom automobilu zadobili su lakše povrede vrata. Vozač drugog vozila (55) i žena (42) na mestu suvozača zadobili su lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povrede glave i vrata. Svi povređeni prevezeni su u Urgentni centar.

U nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu, na Pupinovom mostu, povređene su dve ženske osobe od 18 godina. One su zbog lakših povreda vrata prevezene u Urgentni centar.

Oko 20.00 došlo je do saobraćajne nesreće u Ulici Dimitrija Tucovća, ali nema povređenih.

Tokom noći Hitna pomoć je obavila 124 intervencije, a najčešće su se javljali hronični bolesnici, od kojih su najviše tegoba imali asmatičari. Macura je kazala da je tokom noći hitna služba često intervenisala i zbog alkoholisanih osoba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.