BG: Povređene dve osobe u udesima

Izvor: B92, 27.Apr.2015, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Povređene dve osobe u udesima

U Beogradu su se sinoć dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene od kojih jedna teže, izjavila je portparolka Hitne pomoći.

Jedna osoba je teže povređena u udesu oko 19 časova na Pančevačkom putu i sa povredama glave i grudnog koša i prelomom leve butne kosti prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Nada Macura.

U udesu oko 20.30 časova u Lisičjem potoku žena starosti oko 45 godina, vozač, udarila je vozilom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u hidrant i sa povredom glave i posekotinom donje usne prevezena je u Urgentni centar, istakla je portparolka Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 157 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 303 intervencije od kojih 77 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarska pomoć je bila potrebna alkoholisanim osobama, povređenim u tučama, psihijatrijskim bolesnicima i ljudima sa bolom u grudima, istakla je Macura.

"U našim ambulantama 2.500 pregledanih pacijenata ima svakog meseca", dodala je portparolka Hitne pomoći.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMIRNA NOĆ Tuče i dve nesreće u Beogradu

Izvor: Blic, 27.Apr.2015

U Beogradu se protekle noći dogodilo više tuča i dve saobraćajne nesreće, rekla je jutros portparolka gradske službe Hitne pomoći Nada Macura...U tučama nije bilo ozbiljno povređenih, dok je u nesreći koja se dogodila na Pančevačkom putu teško povređen muškarac...- On je zadobio povredu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.