BG: Povređena starica u autobusu

Izvor: B92, 04.Sep.2015, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Povređena starica u autobusu

Žena stara oko 74 godine, putnica u autobusu, sinoć je povređena na uglu ulica Mileševske i Kalenićeve prilikom kočenja, rekla je portparolka Hitna pomoći.

Ona je zadobila povrede glave i grudnog koša i oguljotinu desne podlaktice, a prevezena je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

U udesu oko 19.25 časova na uglu bulevara Zorana Đinđića i Antifašističke borbe vozač motora, star oko 20 godina, zadobio je povredu lica, a prevezen je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Urgentni centar, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 134 intervencije od kojih 33 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala da je potrebno obratiti pažnju na promenu vremenskih prilika, nositi kišobran i uzimati tečnost.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.