BG: Dva udesa bez težih posledica

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Dva udesa bez težih posledica

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 86 intervencija od kojih 11 na javnim mestima a u tom periodu su se dogodila dva udesa bez težih posledica.

Devojka stara oko 20 godina je u udesu, koji se dogodio oko 22.35 časova na Cvetanovoj ćupriji, zadobila povredu šake, a prevezena je na VMA, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Udes se dogodio i oko 03.15 časova u Norveškoj ulici, ali tom prilikom niko nije povređen, a Hitna pomoć je za protekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 24 sata u Beogradu obavila 235 intervencija od kojih 58 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćale osobe koje imaju problem sa koronarnom, moždanom i perifernom cirkulacijom i astmatičari, a prema podacima klinike za psihijatriju, pregledano 15 pacijenata.

Macura je savetovala adekvatno oblačenje, a posebno deci, starijim osobama i hroničnim bolesnicima, da zbog hladnog vremena, nose šal.

Portparol Hitne pomoći je savetovala građanima da u nabavku krenu tek kada malo otopli, da uzimaju tečnost, odnosno čajeve.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.